Data: 13 d'octubre de 2015 a la Sala d'Usos Multiples

El Taller de Rèptils és una activitat organitzada pel Departament de Biologia i Geologia amb què ens acostem una mica més al món dels rèptils i amfibis. Consistirà en una xerrada-debat sobre aquests animals. Podràs tocar i observar de prop. Una granota toro africana, un llangardaix, una impressionant pitó i d'altres que despertaran la teva curiositat sobre la seva alimentació, la seva forma de reproduir-se (¿sabien que hi ha serps ovo-vivípares?), El seu hàbitat… 
 
 
A nivell didàctic, els alumnes poden veure i tocar tortugues gegants, llangardaixos, serps, etc … veure per on posen els ous aquests animals, tocar-los i sentir el moviment del cos de les serps mentre s'arrossega, adonar-se que són animals de sang freda, veure com mou la seva columna vertebral, etc … Però el més important que veuen és la mida que poden arribar a assolir aquestes mal anomenades "mascotes" i entendre que amb aquestes mesures són difícilment animals que es poden tenir a les nostres cases, ja que requereixen d'unes instal · lacions especials. 
              
Podran veure una boa constrictor de més de 2 metres o un pitó albina de grans dimensions (fotos superiors). El fet de portar un tipus d'animal o un altre depèn de les circumstàncies en què es trobi el mateix, bé perquè està en procés de muda o perquè s'ha alimentat recentment, casos en què en no poder-los tocar, portem a un altre que si estigui en condicions de poder ser manipulat. 

El preu de l'activitat serà de entre 4 i 5 € depenent del nombre d'alumnes que hi participin, ja que les places són limitades. 

Aquesta activitat aquesta proposta en primer lloc per als alumnes de 1r d'ESO i en el cas que faltés completar places es ompliria amb alumnes de 2n d'ESO en llista d'espera. La setmana del 28 de setembre se'ls repartirà l'autorització als alumnes, sent la data límit de pagament per confirmar la plaça el 6 d'octubre de 2015
 

Per a més informació contactar amb el cap de departament de Biología / Geologia. Fran Chapa