SETMANA DEL VALENCIÀ 2015

 

Exposició: La Tecnologia al País Valencià

La Comunitat Valenciana ha participat del desenvolupament tecnològic al temps que ha mantingut tècniques de les antigues civilitzacions que han ocupat el seu territori. L’exposició mostra en cinc panells alguns dels enginys i invencions autòctons, en una tria que va des del món de l'alimentació fins a les comunicacions. Hi descobrirem Juli Cervera i Baviera, un dels nostres enginyers més destacats; repassarem l’origen d’alguns productes gastronòmics tradicionals; veurem si és cert allò que la Coca-Cola fou un invent valencià; recordarem la importància del nostre país, per on al segle XV arribava el paper a Europa; ens endinsarem en passatges morbosos del nostre passat històric…

 

A càrrec de: Departament de Tecnologia

Participants: Alumnes de 1r d’ESO

Lloc: Vestíbul de l’institut.