SETMANA DEL VALENCIÀ 2015

Premis de Literatura Enric Valor

La publicació de les Bases de la nova edició d’aquest certamen literari, adreçat a l’alumnat d’ESO i batxillerat de l’institut Henri Matisse, es farà coincidir amb la celebració de la Setmana del Valencià. A la convocatòria s’hi podran presentar originals en tres modalitats: poesia, còmic i narrativa. Per als treballs poètics i de còmic s’hi estableixen dos premis, de 30 i 50 euros respectivament, per a l’alumnat d’ESO i batxillerat. D’altra banda, als dos textos narratius guardonats, d’ESO i Batxillerat, se’ls lliurarà un premi de 50 i 75 euros. El valor econòmic dels premis es podrà bescanviar per llibres i material escolar.

Bases Certamen Literari Enric Valor

 

A càrrec de: Comissió de Normalització Lingüística, Departament de Valencià

Participants: Alumnes d’ESO i Batxillerat

Publicació de les Bases: 30 de març

Lliurament dels Premis: 29 de maig