SETMANA DEL VALENCIÀ 2015

 

Volar, viatjar, viure (Taller d'ocells)

Cada any, milions d'aus migren entre les seues àrees de reproducció i hivernada. La migració és el viatge més important de les seues vides ja que, sense l'aliment adeqüat i sotmeses a condicions climàtiques adverses, les aus recorren milers de quilòmetres amb ajuda de les seues ales: la seua capacitat de volar i viatjar és l'única oportunitat que tenen per a viure. En el taller cada estudiant elaborarà un dossier amb la triple denominació de l'au: valencià, castellà i nom científic. A més, s'hi afegirà una fotografia i un resum amb els seus trets principals. El treball serà posteriorment exposat en classe.

 

A càrrec de: Departament de Biologia i Geologia

Participants: Alumnes de 1r d'ESO C

Lloc: Aula de 1r d'ESO C

Dates: 30 i 31 de març