El Divendres 29 de maig es celebrà al vestíbul de l'Institut l'acte d'acomiadament de l'alumnat de 2n de Batxillerat. L'acte va començar amb unes paraules de la Directora del Centre, Gracia San Juan, que va desitjar molta sort a tots els graduats "en les vostres mans està el futur. Confiem en vosaltres". Posteriorment la Directora amb els tutors i la cap d'estudis d'ESO i Batxillerat van fer entrega als alumnes de les orles i diplomes que acrediten la finalització dels estudis. Començaren per les Matrícules d'Honor que enguany han anat a parar a mans de les següents alumnes: Andrea Esparcia, Casandra García, Paula Segura, Elena Iuliana Bara, Irene Collado, i Carmen Montoya.

 

Els alumnes també tingueren el seu torn de paraula. Els representants dels dos grups de Batxillerat tingueren paraules emotives de record per a les seues famílies, els seus professors i especialment per als seus companys amb els que han creat uns intensos llaços d'amistat. L'Associació de Mares i Pares d'alumnes recolzà una vegada més l'organització de l'acte i tingué un detall amb tot l'alumnat. La festa continuà amb un sopar al Complex Peñasol de Ribarroja.