L'ex alumne de l'IES Henri Matisse, Sergio Pardo García, visitarà Silicon Valley als Estat Units com a premi del concurs Centre YUZZ de la Universitat de València. Sergio va participar en aquest concurs amb el projecte "UAV Works" destinat a la prestació de serveis aeris professionals mitjançant l'ús de drones de disseny propi, en els sectors de la inspecció industrial, l'agricultura de precisió i la producció audiovisual.

El jurat ha seleccionat aquest projecte com el millor del Centre YUZZ de la Universitat de València, en el qual 18 joves emprenedors han comptat durant els 5 mesos de durada del Programa YUZZ amb un espai físic a la Universitat on desenvolupar la seva idea, una xarxa de més de 200 experts professionals a nivell local i nacional, formació empresarial, assessorament i mentoring, tutories personalitzades i una plataforma de treball col·laboratiu en línia.

Sergio Pardo juntament amb els altres 41 joves guanyadors dels centres YUZZ nacionals visitaran Silicon Valley per conèixer de prop el major ecosistema d'emprenedoria i innovació del món. Visitaran empreses de gran rellevància internacional com Google, LinkedIn, Facebook o Hewlett Packard.

Sergio Pardo va cursar a l'IES Henri Matisse els estudis del Cicle Formatiu de Grau Superior de So, en el qual va obtindre molt bons resultats acadèmics. La seua gran implicació en les activitats organitzades per l'Institut li portaren a presentar dues edicions dels Premis Matisse.