L'exalumne de l'IES Henri Matisse, Pruden Castilla, ens presenta el Dilluns 22 de desembre el documental "Como un Rolling" que ell mateix ha dirigit amb la producció de l'empresa valenciana Adarve Producciones. Pruden va estudiar el cicle formatiu de grau superior de Realització d'Audiovisuals i Espectacles i aquest és el seu primer gran treball que ha volgut compartir amb els actuals estudiants d'Imatge i so del nostre centre.

"Como un Rolling" és un curt documental que naix amb motiu de la commemoració el 2012 de l'Any Europeu de l'Envelliment Actiu. Els protagonistes de "Como un Rolling" són vuit persones grans que, malgrat la seva avançada edat, es troben més actius que mai. Els seus testimonis ens fan replantejar la importància de mantenir-nos actius al llarg de les nostres vides i convertir-nos així en veritables Rolling Stones.