L'alumne Juan Felipe Hoyos, que cursa els seus estudis d'Imatge i So a l' IES Henri Matisse de Paterna, ha obtingut  el XII Premi Comunitat Valenciana de Fotografia Professional, que convoca la Associació de Fotògrafs Professionals de València AFPV.

Juan Felipe, es va presentar a la nova categoria del Premi, Estudiant-Jove promesa.

http://www.afpv.es/fotografias-premiadas-xii-premi-comunitat-valenciana-fotografia-professional/

L'acte de lliurement de premis es va celebrar el passat dissabte  30 de gener de 2016 a València i, al mateix, va acudir una ampla representació de professores, amb Gracia San Juan, com a Directora del centre. Tots ells arroparen a Juan Felipe i a la seua mare, també presenta a l'acte..

Es dona la circumstancia que Toni Balanzà, actual president de l'AFPV,és  professor de Juan Felipe en algunes de las matèries dels seus estudis d'imatge i so a l'IES Henri Matisse i el va animar per a presentar les seues obres a este certamen.

El Jurat que ha atorgat este premi, està format per tres prestigiosos professionals del mon de la fotografia: Toni Ortega, José Benito Ruiz y Jaime Mezquida.

El premi va ser entregat per D. Carlos Galiana, Regidor de Comerç del Ajuntament de València.

El president de AFPV, darrere el lliurement dels premis professionals, dedicà unes emotives paraules als estudiants nomenats, entenent els professionals, qoe són el futur de la professió. Així el manifestaren mitjançant una llarga ovació a Juan Felipe, ovació que el va acompanyar durant la recollida del premi i mentre regressava al seu seient. Va ser un dels grans moments de la nit.

En finalitzar l'acte, Juan Felipe, molt emocionat y acompanyat en tot moment per la seua mare, acudí al Photocall, i posà junt a sa mare, els seus professores i els seus nous companys professionals de la fotografia

A més, hem sabut que, la Asociació de Fotografs Professionals de València, ha convidat als joves estudiants nominats al Premi Comunitat Valenciana a assistir gratuïtament a les Jornades Professionals de València, celebrades del 29 al 31 de gener de 2016 a València. Un gest de apropament entre els professionals i les noves promeses. Tots els nomenats al premi han gaudit de grans ponències formatives amb fotògrafs de primer nivell europeu, com Chema Madoz o el eslovac Martín Vrabko, entre altres molts fotògrafs. Artistes que normalment no mes es poden conèixer per Internet o els llibres i que en esta ocasió han permès un primer contacte, que esperem que siga un gran estímul per a tots.

En la foto, de esquerra a dreta: Toni Balanzà (President de AFPV i professor), Juan Felipe Hoyos (Premi Comunitat Valenciana) i Carlos Galiana (Regidor de comerç de l’Ajuntament de València).

Enllaços d'interès:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100009260709847&fref=ts

http://www.afpv.es/

http://www.afpv.es/fotografias-premiadas-xii-premi-comunitat-valenciana-fotografia-professional/

http://ieshenrimatisse.es/

http://tonibalanza.com/