El passat 4 de març, organitzat pel departament d'Educació Física, els alumnes de l'optativa de 2n de Batxillerat, van poder gaudir d'una eixida a un dels paratges més bonics i espectaculars de la nostra Comunitat. Al llarg d'uns 13 km van fer un recorregut circular enllaçant la "Ruta de los Pantaneros" amb el barranc de Valfigueras tenint tant com a punt de partida com de sortida el poble de Chuililla.

La "Ruta de los Pantaneros" és una ruta que s'ha recuperat fa poc de temps amb la restauració dels ponts penjats sobre el Túria i que era la que feien els treballadors del pantà de Loriguilla del poble de Chulilla per a pujar a l'obra per tal d'estalviar-se els molts quilòmetres que suposava anar per la carretera. També, fins als anys 50, era el llit del Túria la forma de baixar la fusta des de les terres riu amunt amb els "ganxeros", gent que es dedicava a aquesta feina.

{gallery}chulilla{/gallery}