Ho han aconseguit! Carla García i Marta Cervera de 2n d’ESO, i les seues amigues de l’equip STOP IThan arribat a la final mundial del concurs Technovation Challenge amb la seua app contra la violència de gènere. L’equip STOP IT estarà a San Francisco del 6 al 10 d’agost en la Technovation Global Innovation Celebration competint amb els altres 5 finalistes mundials. En aquest concurs internacional, equips de xiquetes de tot el món desenvolupen idees per canviar el planeta basades en l’ús de la tecnologia. Les nostres alumnes junt amb Inés, Alba y Erika del Col·legi Liceo Hispano, varen crear l’equip STOP IT per a desenvolupar una aplicació mòbil per a la lluita contra la violència de génere. La idea de l’equip STOP IT ha agradat molt al jurat i ara passen a la final. Als següents enllaços podeu veure els vídeos que varen presentar a la competició per a presentar el seu producte.

Moltíssima sort xiques!!