El passat 10 de desembre el professor Carlos Zapata del departament d’Òptica de la Facultat de Ciències Físiques de la Universitat de València, va visitar el nostre centre per a donar una xerrada sobre el làser als alumnes de tercer d’ESO. Esta xarrada forma part de les activitats que el departament de tecnologia amb col·laboració amb el departament d’òptica de la Universitat de València estan duent a terme durant els dos últims cursos acadèmics. A la xerrada, Carlos Zapata va explicar alguns fenòmens òptics com ara la dispersió, la refracció i reflexió utilitzant senzills experiments amb llum làser. A més a més, va mostrar als nostres alumnes algunes aplicacions actuals de la llum làser com ara la fibra òptica, la depilació, etc.</p>

Des d’eixe dia fins el 8 de març de 2019, tot l’alumnat que curse la matèria de tecnologia de tercer i quart d’ESO, així com de Batxillerat, pot presentar-se al concurs de fotografia «Efectes òptics amb el làser».

A més a més, Carlos Zapata, va convidar els nostres alumnes a presentar-se amb algun experiment d’òptica a la Fira-Concurs d’experiment i demostracions de Física i Tecnologia. Si després de presentar-te al concurs de fotografia, tu eres uns d’eixos alumnes que vols seguir disfrutant d’experimentar amb el làser i vols presentar-te a la fira Experimenta, no dubtes en contactar amb qualsevol professora del departament de Tecnologia.