CARDIFF AND VALLE COLLEGE és un dels instituts més grans del Regne Unit, ofereix formació específica i de qualitat a tota la regió de Gal·les. Tenen 30.000 alumnes i unes instal·lacions d’avantguarda. Les professores de cicles formatius d’Imatge i So, Mentxu Fernández i Teresa Penalba han visitat aquest College de la mà de la professora Cristina Raad, Film and Media lecturer.

Han tingut l’oportunitat de conèixer de ben a prop la cultura i el sistema educatiu anglès. Els seus estudis específics en audiovisuals, en música electrònica i 3D, així com el departament de E-Learning. A més, han aconseguit el contacte amb It’s my shout, productora de vídeo situada al Centre Tecnològic de Sony en Pencode.

Aquesta activitat de mobilitat europea del professorat s’inclou dins del projecte 2018-1-ES01-KA103-047785 aprovat pel Servei Espanyol per a la internacionalització de l’educació (SEPIE) per al periode 2018-2020.