Admissió extraordinària Cicles Formatius

Admissió extraordinària Cicles Formatius

La Conselleria d’Educació ha ampliat l’oferta de cicles formatius per al curs 2020-2021 en alguns instituts de la Comunitat Valenciana. Al següent enllaç pots consultar quina és l’oferta. Les sol·licituds es poden presentar entre el 23 i el 28 de setembre en la web www.telematricula.es Nova Oferta Cicles FormatiusDownload

Acte d'adjudicació de vacants Cicles Formatius

Acte d’adjudicació de vacants Cicles Formatius

El Dilluns 14 de setembre celebrarem un acte d’adjudicació de vacants per a l’alumnat de cicles formatius que està en llista d’espera. Pots consultar els detalls al següent enllaç: Acte d’adjudicació de vacantsDownload

Saps per on has d'accedir al centre i quin és el teu pati?

Saps per on has d’accedir al centre i quin és el teu pati?

Per a previndre aglomeracions d’alumnat a primera (7:55j) i última hora (14:00) hem reorganitzat els accessos de l’alumnat per tres portes diferents Accés 1: porta principal. per a alumnat de 1r i 4t d’ESO Accés 2: parking sud. Per a lumnat de cicles formatius i batxillerat Accés 3: pati. Per a alumnat de 2n i 3r d’ESO Als següents ...

Mesures de prevenció COVID19

Mesures de prevenció COVID19

El Secretari Autonòmic d’Educació ens indica en la següent carta quines són les indicacions a seguir per les famílies per a la prevenció del COVID19. Carta a les famílies prevenció COVID19 (Valencià)Download Carta a las famílias prevención COVID19 (Castellano)Download

Com reservar el teu esmorzar a la cafeteria de l'institut

Com reservar el teu esmorzar a la cafeteria de l’institut

La prevenció del COVID19 ens ha fet adaptar-ho tot, inclús l’ús de la cafeteria i la reserva de l’esmorzar. A continuació tens les instruccions que hem elaborat: L’accés de l’alumnat a la cafeteria es realitzarà per la porta que dóna a pati, i la sortida per la porta interior que dóna a vestíbul de centre. S’ha d’accedir ...

Horari d'incorporació de l'alumnat - Curs 2020-2021

Horari d’incorporació de l’alumnat – Curs 2020-2021

Benvolgudes families i alumnat, En primer lloc donar-vos la benvinguda a aquest nou curs escolar 2020 – 2021. Informar-vos que donada la situació de COVID-19 en la que ens trobem, la incorporació de l’alumnat al centre serà progressiva tal i com veureu al següent enllaç Horari recepció alumnat Curs 2020-2021Download En els dies i hores indicats l’alumnat vindrà a ...

Estudi mòbil de gravació musical

A continuació tens un resum en vídeo del projecte d’innovació educativa “estudi de gravació mòbil” realitzat per alumnat i professorat del cicles formatiu de grau superior de So per a audiovisuals i espectacles de l’IES Henri Matisse de Paterna al curs 2019-2020. Es tracta de la creació d’un estudi de gravació mòbil per a enregistrar ...

Pablo Emilio Juanis Lázaro, Premi Extraordinari d'FP

Pablo Emilio Juanis Lázaro, Premi Extraordinari d’FP

L’alumne de l’IES Henri Matisse de Paterna, Pablo Emilio Juanis Lázaro que en 2019 va finalitzar els seus estudis del Cicles formatiu de Grau Superior d’Animació 3D, jocs i entorns interactius, ha aconseguit el Premi Extraordinari de Formació Professional de la familia d’Imatge i So. Aquest premi reconeix l’expedient del nostre alumne com el millor de ...

La biblioteca. Camí a la inclusió socioescolar

La biblioteca. Camí a la inclusió socioescolar

Al següent vídeo tens un resum del projecte d’innovació educativa “La Biblioteca. Camí a la inclusió socioescolar” que s’ha realitzat a l’IES Henri Matisse al curs 2019-2020. https://www.youtube.com/watch?v=miGZdJCxBEw

Llistats provisionals d'admesos a Cicles Formatius

Llistats provisionals d’admesos a Cicles Formatius

El 20 de juliol de 2020 s¡han publicat els llistats provisionals d’admesos i no admesos a cicles formatius. Pots consultar-los als següents enllaços. Llistat provisional ADMESOS Grau Mitjà Llistat provisional ADMESOS Grau Superior Llistat provisional NO ADMESOS Grau Mitjà Llistat provisional NO ADMESOS Grau Superior