1r de Realització al Festival de cinema Antonio Ferrandis

1r de Realització al Festival de cinema Antonio Ferrandis

L’alumnat de 1r del cicle formatiu de grau superior de Realització d’audiovisuals i espectacles ha participat al Festival de Cinema Antonio Ferrandis que es celebra a la ciutat de Paterna. Els alumnes han visionat els 10 curtmetratges que han arribat a la fase final del Festival, tant en la categoria professional com amateur. Després de ...

Convalidacions Cicles Formatius

Convalidacions Cicles Formatius

L’alumnat matriculat en un cicle formatiu que ja ha cursat anteriorment altres estudis de cicles formatius o universitaris pot demanar la convalidació de determinats mòduls. Per a sol·licitar la convalidació has d’emplenar la següent documentació: sol·licitud correctament emplenada fotografia del teu DNI certificat acadèmic dels estudis realitzats on conste la qualificació del mòdul a convalidar La documentació s’ha d’enviar per ...

Convalidacions i Exempcions ESO-Batxillerat

Convalidacions i Exempcions ESO-Batxillerat

L’alumnat que estudia ensenyaments de música i dansa, o aquells que són esportistes d’elit poden sol·licitar convalidacions i/o exempcions de determinades assignatures d’ESO i Batxillerat. A continuació teniu algunes indicacions sobre el procediment per a sol·licitar-ho. ESTUDIANTS DE MÚSICA I/O DANSA L’alumnat d’ESO i/o Batxillerat que simultanea els seus estudis amb estudis oficials de música i/o dansa ...

Alumnat de Vídeo DJ i so fa pràctiques a Viena i Florència

Alumnat de Vídeo DJ i so fa pràctiques a Viena i Florència

Els alumnes Martí Garrido, Irene Grigoryan, Tytus Wit Likowski i Alejandro Piquer, que varen finalitzar els estudis de grau mitjà de Vídeo DJ i so, han gaudit d’una beca Erasmus + des del 24 de juny fins al 5 de setembre de 2021. Aquestes mobilitats Erasmus+ estan organitzades des d’un consorci liderat per la Diputació ...

Visitem empreses audiovisuals de La Toscana amb el programa Erasmus+

Visitem empreses audiovisuals de La Toscana amb el programa Erasmus+

El cap de Departament d’Imatge i so, Paco Barreda i els professors Raúl Carbonell i Teresa Penalba han tingut l’oportunitat de conèixer de prop el sector audiovisual de la regió italiana de La Toscana. Han visitat el departament d’audiovisuals de l’associació cultural Essamble San Felice, l’empresa de disseny i arquitectura Flordesing i les instal·lacions de ...

Vacants cicles formatius

Vacants cicles formatius

Acte presencial d’adjudicació de vacants        DIMARTS 7 DE SETEMBRE        – Els sol·licitants que no han obtingut plaça i consten en la llista de No admesos poden participar en l’acte d’adjudicació de vacants        – Les vacants s’adjudicaran als assistents a l’acte respectant l’odre de la llista de No admesos i la via d’accès        – Per a ...

Inici de les classes curs 2021-2022

Inici de les classes curs 2021-2022

Al següent enllaç pots consultar l’horari de recepció de l’alumnat i inici regular de les classes

Actes d'acomiadament de 4t ESO i 2n Batxillerat

Actes d’acomiadament de 4t ESO i 2n Batxillerat

Un any més arribem a final de curs i és l’hora d’acomiadar l’alumnat que finalitza etapa educativa. El Dimarts 22 de juny a les 19 hores celebrarem l’acte d’acomiadament de l’alumnat de 2n de Batxillerat i el Dimecres 23 de juny a les 19 hores serà el torn de l’alumnat de 4t d’ESO i ...

Recollida de llibres de text i entrega de certificats

Recollida de llibres de text i entrega de certificats

Benvolgudes famílies, acabem el curs 2020-2021 i, entre altres coses, toca recollir els llibres de text que vos prestàrem a principi de curs i entregar-vos el consell orientador i/o certificats acadèmics dels estudis finalitzats. A continuació vos detallem com serà el procediment: L’alumnat assistirà al centre en els dies i hores marcades al següent calendari per ...

Ens visita professorat de Letònia, Bulgària i Lituània

Ens visita professorat de Letònia, Bulgària i Lituània

Professorat de Letònia, Lituània i Bulgària han visitat recentment el nostre centre educatiu. La visita s’emmarca dins del projecte d’internacionalització de l’IES Henri Matisse i pretén establir línies de col·laboració amb aquests centres educatius europeus. El professorat visitant va conèixer les nostres instal·lacions, especialment les dels cicles formatius d’imatge i so, i assistiren a una ...