Col·labora amb la campanya "Apadrina un ull"

Col·labora amb la campanya “Apadrina un ull”

Alumnat de 1r i 2n d’ESO participa en el projecte d’aprenentatge i servei ha dissenyat uns clauers ben divertits per a col·laborar amb l’ONG Visió sense fronteres. Per cada 80 euros recaptats s’opera l’ull d’un xiquet o xiqueta. En el següent vídeo teniu més detalls de la campanya solidària. https://youtu.be/PsskV3UmRCU

1r de Realització treballa els ODS

1r de Realització treballa els ODS

El dijous 2 de desembre l’alumnat de 1r del Cicle Formatiu de Grau Superior de Realització de projectes audiovisuals i d’espectacles es traslladà a la localitat d’El Saler per a treballar en col·laboració amb l’alumnat del cicle formatiu de Grau Superior d’Educació i Control Ambiental del’IES El Saler. El nostre alumnat va gravar diversos reportatges ...

L'AMPA premia les fotodenúncies contra la violència de gènere

L’AMPA premia les fotodenúncies contra la violència de gènere

L’Associació de mares i pares d’alumnes de l’IES Henri Matisse ha premiat les millors fotografies de denúncia de la violéncia de génere realitzades per l’alumnat del centre educatiu. La fotografia guanyadora ha estat realitzada per les alumnes Alba Ibáñez i Irene Paños de 4t ESO C. Les representants de l’AMPA acompanyades per la directora, Mª ...

L'alumne Toni Palerm rep el tercer premi dels CV Skills d'Animació 3D

L’alumne Toni Palerm rep el tercer premi dels CV Skills d’Animació 3D

Fira València ha acollit l’acte d’entrega de premis del campionat CV Skills. L’alumne Toni Palerm, representant de l’IES Henri Matisse en aquest campionat autonòmic de Formació Professional, ha rebut el tercer premi en la competició d’Animació 3D i jocs. El professor Toni Balanzá també ha rebut el seu reconeixement com a expert i coordinador de ...Arranca la III edició de la campanya “Apadrina un ull”Arranca la III edició de la campanya “Apadrina un ull”


L’alumnat d’1 r i 2n d’ESO participa en un projecte d’aprenentatge i servei elaborant cartells publicitaris i productes tecnològics que seran donats a l’ONG “Visió sense fronteres”. D’aquesta manera col·laboren amb el seu projecte social “Apadrina un ull” que ajuda al fet que altres persones puguen tornar a veure i gaudir de tot allò que ...

Primer programa de Matisse en les ones

Primer programa de Matisse en les ones

Ja pots escoltar el primer programa de MATISSE EN LES ONES que es va emetre el Dilluns 15 de novembre en la sintonia de PATERNA AHORA RADIO.

Activitats contra la violència de génere

Activitats contra la violència de génere

El 25 de novembre es commemora el dia internacional contra la violència cap a les dones. Durant la setmana del 22 al 26 de novembre farem diverses activitats al centre educatiu, com ara una exposició de fotodenúncies a l’entrada del centre. L’exposició pretén fer una denúncia sobre la injustícia social que suposa per a les ...

Naix Matisse a les ones

Naix Matisse a les ones

“Matisse a les Ones” arriba el dilluns 15 de novembre a Paterna Ahora Radio a les 20:00h. El programa realitzat per l’alumnat de l’IES Henri Matisse en col·laboració amb l’emissora i la Conselleria d’Educació presenta el primer episodi d’aquest projecte, que s’emetrà mensualment a través de Paterna Ahora Radio i del portal web. Al nou format ...

Taller de rèptils en 1r d’ESO

El Taller de Rèptils és una activitat organitzada des de l’àmbit científic de 1r d’ESO. L’alumnat tingué l’oportunitat d’observar i tocar rèptils i anfibis com ara tortugues, serps, o llangardaixos, i ser conscients de la problemàtica que se representa tenir aquesta animals com a mascotes, com de complicat és mantindre-les i el problema que suposa abandonar-les ...

Assemblea General de l'AMPA

Assemblea General de l’AMPA

ASAMBLEA GENERAL ORDINARIA AMPA 2021-2022 El próximo día 8 de noviembre, a las 18:30 horas, tendrá lugar la Asamblea General Ordinaria del AMPA del IES Henri Matisse, a la que todas las madres y padres del instituto estáis invitados a asistir, seáis o no socios. El orden del día será: Relevo de cargos de la Junta Directiva y ...