Proves homologades d'idiomes

Proves homologades d’idiomes

Si tens més de 16 anys i vols obtindre el certificat de nivell A2 d’anglès o francès pots presentar la sol·licitud entre l’11 i el 15 d’octubre. Recull la sol·licitud a consergeria i presenta-la a Administració. La inscripció és gratuïta, sols es paga la taxa de certificat quan hages aprovat les proves. Els exàmens es ...

Rotary regala motxilles a l'alumnat de l'aula U.E.E.C.O.

Rotary regala motxilles a l’alumnat de l’aula U.E.E.C.O.

L’alumnat de la Unitat Específica Educativa de Centre Ordinari (U.E.E.C.O) ha rebut com a regal de Reis 10 motxilles que ens ha fet arribar el Rotary Club València. La directora i el professorat de la unitat ha fet la recepció de la donació que ha sigut molt ben valorada per l’alumnat de l’aula.

Bones Festes i Feliç 2021

Bones Festes i Feliç 2021

L’aula d’Educació Especial de l’IES Henri Matisse de Paterna vos desitja unes bones festes i un Feliç 2021! https://youtu.be/3HznGi1hEug

Campanya Solidària "Dóna les teues ulleres velles"

Campanya Solidària “Dóna les teues ulleres velles”

L’alumnat de 2n d’ESO ha participat en un projecte d’aprenentatge – servei (APS) solidari organitzat de forma interdisciplinar que s’anomena EMPRESA SOLIDÀRIA. https://youtu.be/tVFz_bxvk7M Aquest treball consta de dos campanyes solidàries : APADRINA UN ULL: Disseny i construcció d’un producte solidari que es donarà a la ONG VISIÓ SENSE FRONTERES amb la que se col·labora. Elaboració de pòsters publicitaris. DONA LES ...

2ª carrera no competitiva "Corre que no te pille el bicho"

2ª carrera no competitiva “Corre que no te pille el bicho”

El Departament d’Educació Física ha organitzat la segona cursa no competitiva “Corre que no te pille el bicho” entre el 14 i el 21 de desembre. Per a participar pots preguntar-li al professorat d’Educació Física.

Performance contra la violència de gènere

Performance contra la violència de gènere

Amb motiu del dia internacional contra la violència de gènere, diverses professores i alumnes de l’IES Herni Matisse han realitzat aquesta performance videogràfica coordinada per la professora i artista Paula Muñoz, i gravada i editada pel professor Paco Barreda. https://youtu.be/loqQRFwx0AE

Assemblea general de l'AMPA 2020-2021

Assemblea general de l’AMPA 2020-2021

El próximo día 3 de diciembre, a las 18:00 horas, tendrá lugar la Asamblea General Ordinaria del AMPA del IES Henri Matisse, a la que todas las madres y padres del instituto estáis invitados a asistir, seáis o no socios. El orden del día será: Situación económica. Situación sanitaria. Relevo de la Junta Directiva para el año próximo. Posibles graduaciones. Ruegos ...

Cartells contra la violència de gènere

Cartells contra la violència de gènere

L’alumnat de 4t d’ESO ha dissenyat cartells contra la violència de gènere que han sigut exposats al vestíbul del centre educatiu. L’activitat ha estat coordinada pel professsorat de Filosofia en l’assignatura de Valors Ètics. dav

Nace Matisse Report, la revista digital escolar del IES Henri Matisse de Paterna

Nace Matisse Report, la revista digital escolar del IES Henri Matisse de Paterna

Una redacción formada por cerca de 150 alumnos se encarga de redactar artículos de actualidad y opinión, además de realizar entrevistas y reportajes que difunden en una plataforma web Paterna, 15/11/2020. El Instituto de Enseñanza Secundaria Henri Matisse de Paterna ha lanzado su nueva revista digital escolar, Matisse Report, con la que pretende hacer llegar a ...

L'IES Henrí Matisse col·labora en el projecte "PREDICOL" del CSIC. Hi vols participar?

L’IES Henrí Matisse col·labora en el projecte “PREDICOL” del CSIC. Hi vols participar?

El consell Superior d’investigacions cientifiques (CSIC) ha iniciat un projecte on investiga la “Identificación de predictores de riesgo de la infección por el SARS-CoV-2 basados en el microbioma intestinal de niños en edad escolar”- PREDICOL . En aquest projecte s’intentarà determinar la capacitat de contagi i transmissió del SARS-COV-2, específicament en la població escolar. És per això ...