Després d’alguns mesos sense escriure en el blog Con libros y a lo loco, el Club de Lectura del Matisse es llança de nou al foment dels llibres i al que més ens agrada, LLEGIR. Que no hàgem escrit en aquest espai no vol dir que no hàgem tingut activitat. El nostre Club de Lectura va reobrir al novembre de 2018 amb una nòmina totalment renovada de lectors i lectores. Els nostres xiquets i xiquetes es fan grans i segueixen amb les seues vides acadèmiques fora de les portes del nostre Matisse; cal donar entrada a sang nova. Els integrants del nou club de lectura són:

 • MARISA BAILÉN (mare)
 • ALONSO Cebellan (alumne)
 • CLAUDIA CERVERA (alumna)
 • NICOLAU GONZALO (alumne)
 • ANA M. HERNÁNDEZ (professora)
 • EMPAR JULIÀ (professora)
 • MÍRIAM Noguerón (alumna)
 • ALBA OLTRA (alumna)
 • PAULA ORTIZ (alumna)
 • IRENE DRAPS (alumna)
 • MAITE PALACIOS (mare)
 • LLUNA PÉREZ (alumna)
 • GRÀCIA SANT JOAN (professora)

Com veieu és un grup variat i amb alumnat molt jove.

Llarga vida a aquest nou Club de Lectura !!