Amics i Amigues:

Ho hem tornat a fer, hem tornat a llegir la novel·la juvenil Mi hermana vive sobre la repisa de la chimenea, d’Annabel Pitcher. Va ser la lectura amb la qual ens vàrem estrenar en març de 2016. Ací us deixe l’enllaç d’aquella entrada escrita per l’antiga alumna Maria Cotolí.


Annabel Pitcher

Com hem estrenat blog, proposem aquesta preciosa lectura que tant va agradar en el seu dia a majors i adolescents. És enriquidora, amable i dura al mateix temps, plena de lliçons de valentia i de vida.

A la tertúlia del nou club sobre aquest llibre al desembre de 2018, varen sorgir comentaris emocionats en què cada un de nosaltres va simpatitzar amb algun dels personatges. La reunió va estar molt animada i va ser molt participativa; el temps va passar volant, com sol passar, i vàrem gaudir compartint opinions i emocions sorgides d’aquest recomanable llibre. Ens va acompanyar de forma excepcional Maria Ivorra, professora de llengua castellana del Matisse. Va ser un plaer compartir també amb ella aquesta trobada.

En aquesta tertúlia es fixa com a nova lectura per al mes de febrer el Diari d’Anne Frank a proposta d’Alba Oltra (1r ESO B).

Esperem que us agrade!