Des del Departament d’Educació Física vos convidem a que participeu en aquesta activitat que hem organitzat per als alumnes dins d’aquest estrany tercer trimestre. Es tracta d’una “carrera” de 3 quilòmetres que es poden fer corren, caminant o les dos coses. Evidentment es tracta d’una activitat simbòlica on tan sols es busca una motivació extra per fer un poc d’activitat física.

Si voleu participar, llegiu el reglament adjunt i tan sols teniu que escollir qualsevol dia de l’11 al 17 de maig per a fer aquesta distància, enregistrar l’activitat amb alguna de les app esportives que hi ha (Strava, Endomondo, Runtastic, etc.) i enviar al professor Santi Querol (squerol@ieshenrimatisse.es) la captura amb el vostre temps i la distància.
Vos animeu?

microscopic magnification of coronavirus that causes flu and chronic pneumonia leading to death. 3D rendering