Els alumnes Martí Garrido, Irene Grigoryan, Tytus Wit Likowski i Alejandro Piquer, que varen finalitzar els estudis de grau mitjà de Vídeo DJ i so, han gaudit d’una beca Erasmus + des del 24 de juny fins al 5 de setembre de 2021. Aquestes mobilitats Erasmus+ estan organitzades des d’un consorci liderat per la Diputació de València anomenat “Transformació Digital Europea” del qual forma part l’IES Henri Matisse de Paterna.

Martí Garrido i Tytus Wit Likowski han fet pràctiques a la empresa Tonzauber, un estudi de gravació d’àudio especialitzat en música clàssica en Viena (Austria). L’alumnat ha pogut conèixer de primera mà els procediments de treball en aquest estudi de producció musical, tant en la part de gravació com de postproducció.

Per altra banda, Irene Grigoryan i Alejandro Piquer han estat a Florència (Itàlia). Irene ha estat produint muntatges de vídeo a una empresa de disseny i arquitectura, Flordesing, mentres que Alejandro s’ha encarregat de la captació d’àudio i video i posterior postproducció dels espectacles organitzats per Ensamble San Felice, una associació cultural florentina amb llarga trajectòria en la producció d’esdeveniments musicals.

L’alumnat ha valorat molt positivament aquesta experiència de mobilitat en la que han pogut conèixer els mètodes de treball en les empreses anteriorment esmentades, però també han ampliat el seu coneixement de la realitat europea, i han millorat el seu nivell lingüístic tant en anglès com en italià i alemany.

Aquesta acció de mobilitat està pel Servei Espanyol per a la Internacionalització de l’Educació (SEPIE) i la Unió Europea.