El dilluns, 29 de febrer, els alumnes de 2n de So realitzar una visita a les instal·lacions de DAS Audio, al polígon industrial Font del Gerro de Paterna, entre les 9 i les 14 hores, i en les que van tenir oportunitat d'assistir al procés complet de disseny i construcció de les caixes acústiques de la companyia, una de les més importants del sector a nivell global. 
 
 
Van estar acompanyats pels professors Encarna Andrés, Paco Aguado i Celes J. López, i la visita va ser dirigida per Inmaculada Herrera, enginyera electrònica, que explico cada fase del procés-enginyeria, construcció dels diferents models d'altaveus i caixes que tenen en el catàleg, fusteria … -, i va dur a terme una demostració d'Ajust d'Equips a la sala Apolo, un espai destinat a presentacions i demostracions tècniques.
 
{gallery}das{/gallery}

Vols conèixer més notícies com aquesta? SUSCRIU-TE GRATUITAMENT A NOSTRA REVISTA DIGITAL ARA MATISSE