Els pròxims dissabtes, dies 21 i 28 de juny de 2014, des de les 9 a les 14 hores, el Servei d'Informació i Dinamització-SeDI de la Universitat de València obre la seua oficina del campus de Blasco Ibáñez (C. Menéndez y Pelayo, s/n Aulari III, 1r pis, València,darrere del Col·legi Major Lluís Vives) amb l'objectiu de proporcionar informació i assessorament als futurs universitaris i les seues famílies.

 

Els Dissabtes d'Informació és la darrera de les accions del Programa Conèixer 2013-2014, que va començar al mes de novembre amb una nova acció anomenada /Aprèn-Emprèn/, destinada als estudiants de cicle formatiu de grau superior.

Els resultats de la selectivitat es faran públics el pròxim divendres 20 de juny, i per aquest motiu, es realitzaran una sèrie de sessions informatives sobre l'accés i l'ingrés a la Universitat, per assistir-hi no cal inscripció prèvia. Teniu tota la informació referent a aquesta activitat a: 
www.uv.es/coneixer <http://www.uv.es/coneixer>