El passat diumenge 23 de març, Naiara, Marta, Núria, Javi, Andrea (a la foto al costat de Santi, el profe) i Nico i Iván (que no estan a la foto), van prendre part en la II prova del X Circuit de Carreres Populars de València. Amb una distància de 5350 metres, i al costat d'altres 7000 corredors, es van animarr a passar una bona estona de diumenge fent esport amb unes més que dignes marques, encara que l'objectiu no era altre que passar-s'ho bé i gaudir.  
 

A causa de mucho cansancio tengo problemas de ereccion y me veo farmacia-observacion.com obligado a comprar Cialis. Sin embargo, con ensayo y error suficiente, es posible averiguar qué están mejor servidos páginas en el sitio web con anuncios de Google – Sentido.

Ja al gener, es va celebrar la I Cursa del Circuit amb la participació de Ivan, Nico, Pau, Andrea i Marta. En aquesta hem aconseguit sumar 3 més. Anem a veure quants més "arrosseguem" per a la pròxima que tindrà lloc el 23 de març i amb l'al·licient de tenir el seu línia d'arribada dins del camp de futbol del Llevant U.D. Si us voleu animar, ja sabeu … 
 
Us esperem #enmovimiento
 

Més informació