Com ja sabeu la majoria, des del curs passat som alguns els que un diumenge al mes solem quedar per córrer alguna de les curses curtes del Circuit Divina Pastora de València (oscil · len entre els 5800 mi els 6200 m aprox.). Unes vegades anem 3 i altres hem arribat a estar 15. Sou molts els que de tant en tant heu mostrat interès a participar. 
 
 
Pensant en el circuit de la pròxima temporada, intentarem que sigueu molts els que us inscriviu a tot el circuit. No es tracta de competir per res sinó de passar un matí de diumenge fent esport i en grup. Una excusa més per posar-se #ENMOVIMIENTO.
 
Per a aquesta nova temporada, tenim unes samarretes que permetran que se'ns reconega pels carrers i barris de València. 
 
Ja hem participat en la Carrera del Levante UD i la Volta a peu al Cabanyal. La pròxima cita la tenim el 30 de novembre en la Volta a peu solidària "Es possible" que ix des del C/ La Safor, junt a la escultura de la Dama Ibèrica. T'esperem!!!
 

EDUCACIÓ FÍSICA 3.0

{gallery}running{/gallery}