Una obra fotogràfica del professor Toni Balanzà, ha estat qualificada com a EXCEL·LENT a les Jornades de Qualificacions 2014 celebrades a la ciutat de Valladolid. A més, la imatge formarà part de la Col·lecció d'Honor 2014 de FEPFI – Federació de Professionals de la Fotografia i la Imatge.
 
 
La fotografia està presa a la vora del Llac de Zuric, a Richterswil – Suïssa.

Durant la qualificació de l'obra, dos dels cinc jutges, que havien puntuat amb 94 punts sobre 100, van sol·licitar la qualificació d'obra excepcional, per situar-la en el rang més alt, entre 95 i 100. 
 
Toni Balanzà www.tonibalanza.com és professor del departament d'imatge i so, a més de ser l'actual president de l'Associació de Fotògrafs Professionals de València www.afpv.es.

www.tonibalanza.com

www.afpv.es

Publicació a la web de l'FEPFI