La col·lecció Dones Mastectomitzades, part del projecte de l'Associació Caminem Juntes de València. Aquestes valentes dones, imprimeixen un calendari solidari, aportant la seva pròpia imatge, per recaptar fons solidaris, en pro de la investigació del càncer de mama en dones joves, i en benefici de l'equip de recerca de la Dra. Ana Lluch de l'Hospital Clínic de València .
 
El 2012 contacten amb Toni Balanzà perquè realitzi de manera solidària, les fotografies ia més, maquete i imprimiu el calendari. Neix llavors la idea d'aquesta exposició, dones valentes, amb els seus cossos nus, mostrant les seves ferides.
 
L'endemà, a la presentació del calendari de 2013 a la Kir Royal Gallery de València, els jutges de FEPFI – la Federació Espanyola de Professionals de la Fotografia i la Imatge, qualifiquen l'obra "La Torero mastectomitzada", com "fotografia excel·lent" a més entra a formar part de la Col·lecció d'Honor de 2012 de FEPFI.
 

Col·lecció Dones Mastectomitzades