SETMANA DEL VALENCIÀ 2015

 

Ovidi Montllor: 20 anys de vacances

En el vintè aniversari de l'inici de les seues vacances, el mite de l’actor i cantautor Ovidi Montllor (Alcoi, 1942 – Barcelona,1995) no para de créixer. Bona mostra d'això són la multitud d’actes commemoratius que se celebraran al llarg de 2015. El Departament de Valencià ha enllestit un dossier amb lletres de les seues cançons que va acompanyat de una série de propostes didàctiques amb enllaços a múltiples gravacions sonores i peces audiovisuals, uns materials que serviran de suport a les activitats —audicions, lectures, debats…— en les aules. Els materials, a l’abast de tot el professorat de l’institut, facilitaran a tothom l’acostament a l’obra poètica i musical de l’artista alcoià.

A càrrec de: Professorat del Departament de Valencià i altres

Participants: Alumnes de d’ESO i Batxillerat

Lloc: Aules i espais docents de l’institut

Dies: Des del 23 de març fins l’1 d’abril