SETMANA DEL VALENCIÀ 2015

Taller de poesia

El llenguatge poètic és un llenguatge més acurat i ric en imatges, amb un alt valor simbòlic, un llenguatge que ens permet mirar el món des d’una altra perspectiva i comunicar grans emocions i sentiments. En aquesta activitat es pretén ajudar a descobrir el plaer de llegir i crear textos poètics i compartir moments màgics i commovedors en donar vida a les paraules i posar-les en escena. En el taller es desplegaran estratègies motivadores per tal que l’alumnat prenga consciència de les pròpies capacitats d’expressió i comunicació, s’emocione i se senta contagiat pel desig de transgredir les barreres del llenguatge quotidià.

 

A càrrec de: Anna Ballester Marco, Fundació Bromera Foment de la Lectura

Participants: Alumnes de 2n d’ESO

Lloc: Sala d’usos múltiples

Dia i hora: Dilluns, 30 de març, d’11.10h a 14.00h.