SETMANA DEL VALENCIÀ 2015

Teatre: Paraules en carn viva (sobre textos de Joan Fuster)

L’actor Pau Esteve ens aproparà, mitjançant la lectura dramatitzada d’una selecció de textos ben original a la figura diversa, calidoscòpica i, en tot cas, sorprenent, de l’escriptor Joan Fuster. Paraules en carn viva, l’antologia de Manuel Molins, ens farà present la literatura, el pensament, i la reflexió irònica, profunda, culta i crítica de l’escriptor de Sueca. La tria de textos abraça des del pensament més íntim i la reflexió més personal a l’anàlisi més lúcida de la nostra identitat col·lectiva. Un extracte que, a través de la paraula nua i viva de l’actor, intentarà fer-nos arribar, en un concentrat de 60 minuts, la multiplicitat temática i enlluernadora del pensament fusterià alhora que ens mostrarà la varietat de recursos i la riquesa estilística extraordinària de la seua obra.

 

 

A càrrec de: Pau Esteve (actor)

Selecció de textos: Manuel Molins (director)

Participants: Alumnes de 2n de Batxillerat

Lloc: Sala d’Usos Múltiples

Dia: Dilluns, 30 de març, 9.00h.