Els runners del Matisse han tornat a l'activitat després de l'estiu. El diumenge 4 d'octubre participaren en la primera cursa del curs (encara que era la 7a del Circuit Divina Pastora Seguros de Carreres Populars de València). La resposta de l'alumnat va ser molt bona, tant dels "habituals" com, sobretot, dels 6 nous "fitxatges" per a qui esperem que aquesta cursa fora la primera de moltes.

 

Del que es tracta és de fer activitat física, de divertir-se i de passar-s'ho bé alhora que treballem pel nostre benestar i buscar excuses per posar-se #EnMovimiento… En la Volta a Peu de les Falles, el passat diumenge, ho vam aconseguir. 20 #RunnersMatisse ens hem donat cita en aquesta ocasió. Esperem que anem sumant a nous #RunnersMatisse. Les samarretes blaves de l'IES Henri Matisse ja formen part de les carreres del Circuit.