El pròxim diumenge 24 d'abril, al Museu de les Ciències Príncep Felipe i de 10 a 13 h, es celebra l'XI Fira-Concurs EXPERIMENTA de Física i Tecnologia, en la qual grans i menuts podran observar i entendre fenòmens sorprenents explicats pels alumnes de secundària (ESO i Batxillerat) que participen amb els seus experiments.

En ella participen el nostre alumnat de 3r d' ESO i 1r de Batxiller, dirigits per la nostra companya Empar Julià. De segur que els alegra rebre la nostra visita i el nostre recolçament si anem a veure-los.

La fira està oberta a tothom i consisteix en una exposició pública de uns 80 projectes experimentals construïts pels participants amb l’ajuda del seus tutors i tutores. Els visitants podran formular totes les preguntes que desitgen per comprendre el seu funcionament, a més de votar aquells que preferisquen.

Els alumnes de  3r d'ESO , amb el seu projecte "La física de los juguetes" explicaran per qué els "Ramp Walkers" que han fabricat poden baixar una rampa sense usar més energia que la potencial gravitatoris.

D'altra banda, les alumnes de Batxiller donaran una classe de Física Quàntica fent servir una bombeta de tugsteno i un tub fluorescent.
Simultàniament, en el taller "Fisicalandia", els més menuts podran construir i entendre demostracions senzilles de física.

 

Disposseu de tota la informació en les pàgines web: http://www.ceice.gva.es/eva/val/inno_convocaotras.htm / http://www.uv.es/experimenta / http://www.uv.es/fisica