NOTA IMPORTANT: Els admesos han de recollir el sobre de matrícula i matricular-se entre el 18 i el 27 de juliol. Qui no es matricule en estes dates perdrà la plaça generant una vacant.

LLISTA D’ESPERA: Al mes de setembre es realitzaran actes públics d’adjudicació de les places que es puguen haver generat. En cas de no acudir a aquest acte públic, els sol·licitants no admesos renuncien a l’adjudicació de les possibles places vacants existents. L’adjudicació de possibles vacants es realitzarà en actes presencials els següents dies: – Dimecres 5 de setembre a les 12h – Dijous 13 de setembre a les 12h – Dijous 20 de setembre a les 12h – Dijous 27 de setembre a les 12h – Dijous 4 d‘octubre a les 12h En cas de no acudir a aquest acte públic, els sol·licitants no admesos renuncien a l’adjudicació de les possibles places vacants existents.