Chiara Gasca guanya el premi de pintura jove de L'Alcora

Chiara Gasca guanya el premi de pintura jove de L’Alcora

L’alumna Chiara Gasca Peña que cursa estudis de 3r d’Educació Secundària Obligatòria a l’IES Henri Matisse de Paterna ha guanyat el primer del XVIII Premi Ciutat de l’Alcora de Pintura Jove Ximén d’Urrea, en la categòria escolar. L’obra presentada per Chiara Gasca porta per títol, “L’altra pandèmia”, i mostra el rostre d’una dona víctima de violència ...

La professora María Martínez en La Vanguardia

La professora María Martínez en La Vanguardia

La Vanguardia ha publicat l’entrevista que els redactors de Matisse Report li feren a la professora de filosofia i coordinadora d’igualtat i convivència del centre, María Martínez, Pots llegir-la al següent enllaç. ENTREVISTA LA VANGUARDIA

Carta per al 8 de març, dia de les dones

Carta per al 8 de març, dia de les dones

La Directora General d’Inclusió Educativa, Raquel Andrés Gimeno, ens ha enviat aquesta carta sobre la commemoració del 8 de març, dia internacional de les dones, i sobre la necessitat de continuar reivindicant el lideratge i el paper actiu de les dones en l’avanç cap a una societat més justa i igualitària. Carta de la Directora GeneralDownload

Nova reunió del Club de Lectura

Nova reunió del Club de Lectura

El Club de lectura de l’IES Henri Matisse es reunirà el 21 d’abril de 2021 per a comentar el llibre “El verano que mi madre tuvo los ojos verdes” de Tatiana Tibuleac. Si vols participar has d’escriure a ahernandez@ieshenrimatisse.es i t’enviarem l’enllaç per a la videoconferència.

L'escriptora Arantza Portabales participa al nostre club de lectura

L’escriptora Arantza Portabales participa al nostre club de lectura

El passat dimecres 3 de febrer es va reunir el club de lectura de l’IES Henri Matisse per a parlar de la novel.la Deje su mensaje después de la señal, d’Arantza Portabales. En aquesta ocasió, la tertúlia es va enriquir amb la presència de l’autora que, gràcies a la tecnologia i, sobretot, a la seua ...

Exposició sobre disseny de personatges per a animació

Exposició sobre disseny de personatges per a animació

Les produccions d’animació estan plenes de personatges entranyables. Però, com es creen eixos dissenys? Quins treballs són necessaris per poder donar vida al personatge?Al vestíbul del centre trobaràs una mostra d’estos treballs fets per l’alumnat del 1r curs del cicle formatiu de grau superior d’Animació 3D, jocs i entorns interactius.

Nova reunió del club de lectura

Nova reunió del club de lectura

El dimecres 3 de febrer de 2021 a les 18.30h es reuneix de nou el Club de lectura de l’IES Henri Matisse per a comentar el llibre “Deje su mensaje después de la señal” de Arantza Portabales. A la reunió asistirà la pròpia autora per a comentar detalls sobre l’obra. La reunió serà telemàtica, si ...

Proves homologades d'idiomes

Proves homologades d’idiomes

Si tens més de 16 anys i vols obtindre el certificat de nivell A2 d’anglès o francès pots presentar la sol·licitud entre l’11 i el 15 d’octubre. Recull la sol·licitud a consergeria i presenta-la a Administració. La inscripció és gratuïta, sols es paga la taxa de certificat quan hages aprovat les proves. Els exàmens es ...

Rotary regala motxilles a l'alumnat de l'aula U.E.E.C.O.

Rotary regala motxilles a l’alumnat de l’aula U.E.E.C.O.

L’alumnat de la Unitat Específica Educativa de Centre Ordinari (U.E.E.C.O) ha rebut com a regal de Reis 10 motxilles que ens ha fet arribar el Rotary Club València. La directora i el professorat de la unitat ha fet la recepció de la donació que ha sigut molt ben valorada per l’alumnat de l’aula.

Bones Festes i Feliç 2021

Bones Festes i Feliç 2021

L’aula d’Educació Especial de l’IES Henri Matisse de Paterna vos desitja unes bones festes i un Feliç 2021! https://youtu.be/3HznGi1hEug