VACANTS DE CICLES FORMATIUS DISPONIBLES PER A ADJUDICACIÓ

Cada dimecres del mes de setembre realitzem un acte d’adjudicació de vacants amb les places que s’hagen generat al llarg de la setmana. El dia anterior a l’acte publiquem les vacants disponibles per a cada cicle formatiu. Sols poden optar a aquestes vacants els participants en el procés d’admissió que consten a la llista de NO ADMESOS del nostre centre educatiu. Han de personar-se degudament identificats amb DNI o amb autorització de l’interessat i fotocòpia del seu DNI. Les places s’adjudicaran per l’ordre establert en la llista de NO ADMESOS respectant les quotes per a les diferents vies d’accés.

ACTE D’ADJUDICACIÓ 11 SETEMBRE 2019  VACANTS PER A SUBASTA 11 SETEMBRE

ACTE D’ADJUDICACIÓ 18 SETEMBRE 2019 VACANTS PER A ADJUDICACIÓ 18 SETEMBRE

ACTE D’ADJUDICACIÓ 25 SETEMBRE 2019 VACANTS PER A ADJUDICACIÓ 25 SETEMBRE

ACTE D’ADJUDICACIÓ 2 OCTUBRE 2019 VACANTS PER A ADJUDICACIÓ 2 OCTUBRE