L’IES Henri Matisse convoca sessions informatives per a tot l’alumnat i les famílies que vulguen conèixer detalls sobre els nostres estudis, instal·lacions i metodologies de treball en tots els nivells: ESO, Batxillerat i Cicles Formatius. Totes les sessions es realitzaran per mitjans telemàtics. Si vols assistir, inscriu-te al següent enllaç per a que puguem organitzar les jornades el millor possible. Una vegada inscrit, contactarem amb tú per a facilitar-te l’accés a la sessió on line.

INSCRIPCIÓ JORNADES PORTES OBERTES

Les dates i horaris programats són els següents:

DIMARTS 3 DE MAIG

18h. Famílies d’alumnat que vol matricular-se en ESO

DIJOUS 5 DE MAIG

18h. Famílies d’alumnat que vol matricular-se en BATXILLERAT

DIMARTS 10 DE MAIG

18h. Famílies d’alumnat que vol matricular-se en CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ

DIJOUS 5 DE MAIG

18h. Famílies d’alumnat que vol matricular-se en CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR