Les produccions audiovisuals realitzades per l’alumnat de l’IES Henri Matisse han sigut reconegudes amb 6 premis TIRANT AVANT ESCOLAR en l’edició de 2022. Aquest certamen que reconeix produccions audiovisuals escolars ha premiat els següents productes:

PREMI RÀDIO SECUNDÀRIA: Programa “Matisse en les ones”

PREMI SOSTENIBILITAT: Reportatge “La persona més sostenible”

PREMI INNOVACIÓ EDUCATIVA: Reportatge “Aula Nexo”

PREMI IGUALTAT: Curtmetratge “Àlex”

PREMI DEL PÚBLIC ÀUDIO: Podcast “Llengües i més

PREMI AUDIOVISUAL EN SECUNDÀRIA: Col·lecció de produccions audiovisuals

L’Agència d’Informació, Formació i Foment de l’Audiovisual (l’aiffa) ha fet públics els premis a les produccions audiovisuals realitzades per escolars “Tirant Avant Escolars 2022”. Es tracta de creacions audiovisuals desenvolupades per l’alumnat dels centres d’educació infantil, primària, secundària, batxillerat, especial o cicles formatius, de tot el País Valencià. Les produccions presentades al Festival Tirant Avant Escolars pertanyen a diferents gèneres: hi ha hagut obres de ficció, documentals, d’animació, programes de ràdio, podcasts, videoclips, videocreacions, doblatges…