L’alumnat i professorat de 2n del Cicle Formatiu de Grau Superior de So per a audiovisuals i espectacles ha gaudit de la visita a Hive Studio Recording, estudi professional de referència nacional creat per Rafa Sánchez, enginyer de so. 
Rafa Sánchez, qui té crèdits en treballs amb músics, productors e enginyers a l’altura de Vanessa Garde, Pablo Schuller, Irko, Dave Darlington, Lucio Godoy, entre d’altres… ens ha obert les portes del seu estudi per a apropar-nos a la realitat laboral d’aquest sector desde la professionalitat i la qualitat
No podem deixar d’agrair les seues explicacions acurades i tot el que ens ha mostrat per entendre de primera mà la gravació, edició i postproducció d’un tema musical o una peça de ficció.
També ens va acompanyar, Jorge Torres, exalumne del IES Henri Matisse, actualment un dels productors de l’estudi amb qui els alumnes han parlat sobre la seua feina a l’estudi.